Energiezuinig op je lichaam

Energiezuinig op je lichaam worden

Als je lichaam er plots aan toe is als een defecte batterij van een IPhone, moet je zoals je IPhone in energiebesparingsmodus gaan. Aangezien ik altijd eerder als een Duracelleke door het leven ging, is dit een grote aanpassing voor mij. 

Zoals de kapotte batterij, kan ik het ene moment op 79% staan om 5 minuten later een foto te willen nemen en zien dat ik nog 18% over heb.

Mijn leven moet dus anders georganiseerd worden. 

Ik hou van perfect gestreken kledij. Ik voel me hier anders echt niet comfortabel bij. Vandaag is een eerste experiment voor mij, iets waar mijn ma al jarenlang van overtuigd is: drogen in een wassalon. De enorme drogers vragen niet veel tijd, en als je jeansbroeken en handdoeken lekker warm onmiddellijk perfect opplooit, moeten ze niet gestreken worden. Dit spaart dan weer mijn pijnlijke benen.

Hier zit ik nu… te wachten op de eerste droge dingen…


Terwijl ik de lichtste stoffen al uit de droogkas kan halen en opplooien, drogen de zwaardere stoffen verder… Tijdsbesparing dus.  

Zo… In totaal hebben de jeans 20 minuten gedroogd, heeft me dit 1 euro gekost en ben ik nog een goeie 10 minuten bezig geweest met plooien. Een strijkperfectionist als ik zal het merken aan de t-shirts maar zeker niet aan de jeans. Thuis zullen ze waarschijnlijk zelfs niks merken 👍🏻☺️

En eerlijk gezegd ben ik wel blij met mijn resultaat…


Voor herhaling vatbaar denk ik…

Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s