Algemeen

Mijn coconnetje

Mijn coconnetje is ondertussen de vaste naam geworden voor mijn infrarooddeken. Ik had er lang naar uitgekeken want zo’n aankoop van 300 euro waarvan je niet zeker weet of het helpt, daar denk je toch wel even over na.

Ik heb er al superveel gebruik van gemaakt. Het is een heerlijke warmte en het ontspant niet alleen mijn spieren, maar ook mentaal word ik zen. Ruim de helft van de keren val ik gewoon in slaap. Gelukkig staat er automatisch een timer ingesteld. De temperatuur kan je in drie zones instellen, maar meestal kies ik tussen de 50 en 65 graden.

Deze zomer heb ik dankzij het prachtige en vaak snikhete weer er geen gebruik moeten van maken maar ondertussen kruip ik er een paar keer per week in.

Ik schakelde aan onze slaapkamer-TV een Google Chromecast en ik kan zelfs heel relax Netflixen ondertussen want voor maximaal comfort lig ik toch wel 45 minuten tot een uur in mijn coconnetje. Kruip ik er net voor het slapen in, val ik zoveel beter in slaap!

Onlangs had mijn mama enorme onderrugpijn en legde ze kersepitjes. Ik bezorgde haar mijn matras in de hoop dat ze er ook hulp van zou hebben, maar het was ijdele hoop: behalve ontspannende rust deed het niks aan haar pijn. Nu, het was het proberen waard.

Nu zit ik nog in mijn ondertussen heel vertrouwd wassalon, maar straks is het zeker coconnetjestijd. Gsm gaat op niet-storen en even echte knusse me-time. Verslavend tot en met!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s