Algemeen, Zelfzorg

Even gedachten verzetten

Ik ben niet echt het creatieve of knutselende type. Deze avond heb ik me toch eens aan mijn tweede bloemschikavond gewaagd. Het wordt georganiseerd door een vriendin, dus het is heel laagdrempelig en plezier verzekerd.

Trouwens, een bloemetje in huis fleurt letterlijk de boel op.

De laatste week pruttelt het lijf weer heel zwaar tegen en ik had eigenlijk spijt dat ik me had ingeschreven. Na het werk heb il vlug een uurtje gerust in mijn infrarooddeken. Zo was de ergste spierpijn wat weg (maar het doet niks aan de zenuwpijn) en had ik toch de energie om te gaan.

Er zat nog gekend volk waar ik het goed mee kan vinden en ondanks dat we een bloemstuk maakten, waren vooral de bloempotten die heen en weer vlogen 😜.

Na anderhalf uur was is wel weer blij dat ik van de stoel mocht om me thuis in mijn zetel te nestelen, maar ik heb mijn hoofd wat kunnen leegmaken en kunnen lachen.

Dat ik nog thuiskwam met een mooie krans maakte de missie helemaal geslaagd ☺️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s